esmaspäev, 7. aprill 2014

IREB Requirements Engineering koolitus esmakordselt Eestis!

Tahad teada, kuidas nõudeid ehitada? Kuidas vältida inimlikku ja keelelist ekslikkust? Kuidas oma suure töö tulemust vääriliselt hallata? Tule koolitusele! IREB Certified Professional for Requirements Engineering koolitus esmakordselt Eestis!

Koolitus: Certified Professional for Requirements Engineering Foundation Level (CPRE-FL)
Koolituse aeg: 26. - 28. mai 2014

Hind: 1600€ (käibemaksu ei lisandu). Alates kolmest inimesest ühest organisatsioonist 10% soodustus. Kohtade arv on piiratud.

Koolituse eesmärk: Anda põhiteadmised nõuete ehitamise (requirements engineering) põhilistest valdkondadest: süsteemi konteksti mõistmine, nõuete alusinfo kogumise tehnikad, korrektne ja üheseltmõistetav kirjapanemine, läbirääkimised vastuolude leidmiseks ning kõrvaldamiseks, nõuete haldamine ja abistavad tööriistad. Koolituse läbinul on võimalik lisatasu eest (280€) sooritada CPRE-FL sertifikaadieksam, mida pakub  IT Koolituskeskuse OÜ (www.koolitus.ee).

Koolituse sihtrühm: Põhiline sihtgrupp on analüütikud (süsteemi- ja ärianalüütikud), kes nõuete ehitamisega igapäevaselt tegelevad. Laiemalt kõik rollid, kes peavad ära tundma, kas nõuded on kvaliteetselt kirjeldatud ja oskama öelda, mis vajab parandamist (näiteks kõrgema taseme testijad või testijuhid).

Koolitajad on Saksamaalt, Fraunhofer IESEst (http://www.iese.fraunhofer.de/en.html). Koolitus toimub inglise keeles. Hinna sees on toitlustus ja trükitud materjalid ning võimalus kasutada internetist allalaaditavaid materjale. Koolitajad on akrediteeritud IREB'i (International Requirements Engineering Board, www.ireb.org) poolt.

IREB on rahvusvaheline organisatsioon, kes seisab hea nõuete ehitamise ja tarkvara (süsteemi/äri) analüüsiga seotud praktikate väljatöötamise ja levitamise eest.

Täpsem info ja koolitusele registreerumine: Maili Markvardt, maili@asaquality.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar